Editie 2018-2-3
     
  Geachte medestanders en betrokkenen,

Na jarenlange inspanning is het dan zover, de herbestemming van de Jozefkerk is een feit en de deuren worden officieel geopend. Het verheugd ons u allen mee te kunnen delen dat op zaterdag 16 februari 2019 de feestelijke open dag van Gezondsheidscentrum ROZET zal plaatsvinden. Een mooie maatschappelijke, betekenisvolle en publiekstoegankelijke herbestemming. Het doel van het gezondheidscentrum is om waar mogelijk multidisciplinaire zorg te bieden, in een inspirerend pand.

Het stichtingsbestuur bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan het behalen van dit resultaat. Jarenlange inspanningen en samenwerking van velen hebben uiteindelijk geleid tot een waardige en betekenisvolle herbestemming voor de bewoners van Kaatsheuvel. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de heer R. v.d. Berg, die door de aankoop en restauratie van het pand deze herbestemming daadwerkelijk mogelijk heeft gemaakt. Samen met de gebruikers van het gezondheidscentrum zijn we trots dat we het pand hebben kunnen behouden.

Namens het gezondheidscentrum nodigen wij u van harte uit voor de open dag op zaterdag 16 februari 2019 van 10.00 tot 13.00 uur. Onder het genot van een kop koffie kunt u gezondheidscentrum ROZET bezichtigen en kennis maken met de verschillende disciplines. Op de vide in de kerk is tijdens de openstelling door STERK een speciale expositie ingericht. Werken van Brabantse kunstenaars, uit de kunstcollectie van Stichting STERK, worden tentoongesteld.

Namens stichting STERK en al haar medestanders wensen wij Huisartsenpraktijk de Ruijter, apotheek de Koning, fysiotherapie de Waterleeght, orthopedagogiek en psychologie praktijk van de Wiel, podotherapie van der Eerden, verloskunde Puur en Thebe Wijkverpleging heel veel succes toe. Samen werken zij graag met u aan een gezonde toekomst. Wij hopen u te ontmoeten en wensen u veel plezier toe tijdens het bezoek.Bestuur Stichting STERK

Lilian Grootswagers

Marri Hendriks

Christian Vermeer
 
    Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik hier.