Editie 2009-01-06
     
  Beste Medestanders,

Op donderdag 11 juni is het weer zo ver. Dan organiseert Stichting STERK voor de vierde keer het klapstoelenconcert op het Wilhelminaplein in Kaatsheuvel. Het concert begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Neem wel uw eigen klapstoel mee, want het aantal stoelen is beperkt.

Wederom organiseert Stichting STERK het klapstoelenconcert als sympathiebetuiging voor het behoud van de St. Jozefkerk. ‘Tot er meer duidelijkheid is over de status van de kerk, proberen we jaarlijks een mooi concert te organiseren om zo aandacht te blijven vragen voor het behoud van dit prachtige gebouw en deze bijzondere plek in ons dorp,‘ zegt Lilian Grootswagers van STERK.

Steeds meer mensen tonen zich betrokken en willen een bijdrage leveren aan dit gezellige evenement. Er hebben zich dan ook veel vrijwilligers gemeld. Dit jaar heeft STERK tijdens de beursvloer Loon op Zand een aantal sponsors gevonden. Een aantal sponsors boden zelfs spontaan hun diensten aan. De belangrijkste sponsors zijn Casade, Bouwbedrijf Van Laarhoven, WML, LAS ’79, accountantskantoor Van Huijkelom, FSN en notariskantoor Dierckxsens Van Grinsven Franken.

‘Met de inzet en medewerking van het Opleidingsorkest Harmonie Kaatsheuvel, het Seniorenorkest, Dydans, La Jeunesse en Muziekschool de Heraut zijn we er weer in geslaagd om een afwisselend en gezellig concert te organiseren.

Dankzij de sponsors hebben we dit jaar ook weer tenten, waardoor we minder afhankelijk zijn van het weer’, zegt Grootswagers, ‘we hopen op een grote opkomst en een ontzettend gezellige sfeer, net zoals voorgaande jaren. Het blijft belangrijk om de St. Jozefkerk onder de aandacht te houden. Met uw komst toont u uw betrokkenheid.’

Het is een spannende tijd voor het erfgoed van Kaatsheuvel en STERK, want een dezer weken zal minister Plasterk besluiten of de St. Jozefkerk als rijksmonument zal worden aangewezen. ‘We hopen er natuurlijk op dat we tijdens het concert goed nieuws te melden hebben’, zegt Grootswagers.
Wilt u meer weten over het concert, foto’s van vorig jaar bekijken of meer weten over STERK kijk dan op de website www.sterkkaatsheuvel.nl. Onder het kopje St. Jozefkerk kunt u informatie vinden over het concert van dit jaar en voorgaande jaren.

Wij hopen ook u te ontmoeten!

Namens Stichting STERK
Lilian Grootswagers
Marri Hendriks
Christian Vermeer
 
    Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik hier.