Editie 2006-08-30
     
  Kaatsheuvel, 29 augustus 2006 Extra editie

Onderwerp: Sint Jozefkerk te Kaatsheuvel


Beste steunbetuigers,

Een tijd geleden betuigde u uw steun op de website www.jozefkerk.websalepromotions.com. Deze website, die tot stand is gebracht door de eerste strijders voor het behoud van de St. Jozefkerk en van grote betekenis voor het werven van steun, zal tot 01-10-2006 nog te bezoeken zijn. Inmiddels is Stichting STERK (Stichting Erfgoed Kaatsheuvel) opgericht en nemen de ridders van het eerste uur zitting in de diverse commissies.

Om de activiteiten van de stichting voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken heeft stichting STERK per heden een eigen website namelijk www.sterkkaatsheuvel.nl

Op de website vindt u alle informatie over Stichting STERK, doelstelling, direct betrokkenen etc. De St. Jozefkerk neemt een prominente plaats in op de website. Stichting STERK streeft ernaar om alle informatie hieromtrent voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken.

Het is de bedoeling dat er elke week een nieuw interessant artikel verschijnt op de website met informatie over behoud van erfgoed of relevante onderwerpen. Het artikel van Antoine Bodar dat momenteel te lezen is geeft een goed beeld van de verschillende meningen en invalshoeken binnen de katholieke kerk over de herbestemming van kerkgebouwen.

Op de site vindt u verder alle publicaties, het klapstoelenconcert en het gastenboek, wij nodigen u graag uit hierin een bericht achter te laten. Het is goed om diverse meningen en gedachten met elkaar te delen.

We wensen u veel lees- en kijkplezier op www.sterkkaatsheuvel.nl

Samen staan we STERK

Namens Stichting STERK
Lilian Grootswagers
Marri Hendriks
Marry de Wijs
 
    Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen klik hier.