Gastenboek
 
Het gastenboek is door 50 mensen ingevuld.
eerste pagina vorige pagina pagina 10 / 10
2006-08-22 10:02  
Jacky Smit ()  
Ik hoop van ganser harte dat het kerkbestuur het gesprek met jullie wil aangaan. Met elkaar spreken is wel het minste wat mensen met elaar kunnen doen.
   
 
2006-08-22 09:53  
Harry Jansen ()  
Persoonlijk vind ik het een heel karaterstieke kerk welke erg mooi in buurt past het zou een gemis zijn voor Kaatsheuvel als dit pand gesloopt zou worden. Denk zelf aan een bestemmig van wooneenheden waarbij het gebouw en met name de aanzichten ongewijzigd blijven. Tevens vind ik ook dat als men het kostenplaatje bekijkt er iets anders moet worden ontwikkeld maar er wordt tegenwoordig te veel naar de financiele kant gekeken ten koste van de plannen die men voorogen had in 1936 toen de St Jozefkerk gebouwd werd. Wens de stichting heel veel succes voor het behoud van de St Jozefkerk
   
 
2006-08-22 09:36  
Joop van Pruijssen ()  
Beste WERKgroep, Mijn complimenten voor de inzet maar ook voor de opzet van hetgeen jullie doen. Ik ben er dan eigenlijk nu al van overtuigd dat jullie succes zullen halen. Je weet het als ik er nog iets aan kan bijdragen.... Het is ook een mooie, informatieve en rustige website Groetjes Joop van Pruijssen
   
 
2006-08-22 08:56  
Simon van Boxtel ()  
Als voorzitter van La Jeunesse hecht ik veel waarde aan het voortbestaan van de St. Jozefkerk. Ons koor heeft tientallen jaren elke laatste zondag van de maand de Mis mee verzorgt. Dus deze kerk is voor ons niet alleen een monument maar ook een symbool. Dat haal je niet weg daar ga je zorgvuldig mee om!
(Klik voor vergroting)
   
 
2006-08-21 23:19  
Jan Haagh ()  
De inzet en daadkracht die de Stichting Erfgoed Kaatsheuvel aan de dag legt is bewonderingswaardig en verdient brede steun. Op deze manier zal onder de bevolking steeds meer het besef gaan leven dat behoud van cultureel erfgoed van groot belang is. Slopen is kortzichtigheid, behoud is visie op de toekomst. Blijf daar steeds op richten. Succes.