Ontstaan
 
Het gastenboek is door 50 mensen ingevuld.
pagina 1 / 10 volgende pagina laaste pagina
2014-06-20 09:20  
Jan van den Boom (jan.vandenboom@gmail.com)  
Ik vraag me af of er dit jaar weer een klapstoelenconcert is en zo ja wanneer?
   
 
2011-08-18 22:14  
teun vos ()  

Van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie succes bij de Raad van Staten.

IK hoop dat jullie met elkaar een haalbare herbestemming kunnen vinden
die het verdient.
Dit cultuurhistorische en waardevolle monument in Kaatsheuvel moet behouden worden.
Zo kan oud en nieuw gekoesterd worden tot in lengte van dagen.

   
 
2011-08-14 14:15  
Jan van Hoof ()  
Proficiat met de uitspraak van de Raad van State. Jullie moeite is beloond. Nu de herbestemming: de Werft wordt niet herbouwd, maar men wil het bestaande gebouw renoveren. Men kan het cultureel centrum ook vestigen in de Jozefkerk en het zo inrichten dat ook de gebruikers van de Gildenbond zich er thuisvoelen. Het gemeentehuis is een groot vraagteken. De ambtenaren willen wel in het Hoefijzer blijven zitten. Het representatieve gedeelte van het gemeentehuis (Raads- en trouwzaal) past uitstekend in de Jozefkerk. De kantoren van B&W kunnen misschien wel in de pastorie. Loopafstand Hoefijzer- Jozefkerk nog geen 300 meter. Ideaal (ook voor mensen uit Loon op Zand) om daar de gemeentelijke diensten te concentreren.
   
 
2011-08-11 22:37  
Jan Haagh ()  
Proficiat met de uitspraak van de Raad van State. Het is een geweldig mooi resultaat en terechte beloning voor jullie ongekende inzet en strijdlust.

De Sint Josephkerk is gespaard gebleven voor de slopershamer en heeft nu de status van Rijksmonument dank zij jullie doorzettingsvermogen en geloof in de dingen die je doet.

Hoop geeft moed, geloof geeft kracht!!
   
 
2011-08-11 20:53  
Jan Pullens ()  
Proficiat met het bereikte resultaat. Hierdoor kunnen we nog jaren genieten van een topmonument, er zijn, vind ik, toch veel te weinig monumenten in Kaatsheuvel.